Garantie & Klachten

Ben je toch niet helemaal tevreden of wil je je aroma diffuser toch liever in een andere kleur? Bij Green Select heb je 60 dagen bedenk tijd. Lees deze pagina voor de voorwaarden.

Retourneren & Ruilen

Je mag je aroma diffuser 60 dagen na ontvangst nog bij ons retourneren of ruilen mits deze ongebruikt is. Let op: de aroma diffuser dient voldoende ingepakt, compleet, netjes en ongebruikt retour gezonden te worden.

Stuur ons vooraf even een bericht via onze WhatsApp service (Scan hiervoor eenvoudig de QR code) of stuur ons een e-mail op info@greenselect.nl. Je krijgt vervolgens van ons een retourformulier. Deze dien je in te vullen en in de doos mee retour te sturen. Na aanmelding van de retour heb je nog 14 dagen om het daadwerkelijk retour te sturen.

Je ontvangt van ons een bevestiging zodra we de geretourneerde producten hebben ontvangen. Vervolgens controleren we de producten. Wanneer alles in orde is, storten we het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen op je rekening. Zorg voor een snelle afhandeling door het retourformulier correct en volledig in te vullen. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Zorg ervoor dat de producten voldoende worden ingepakt om schade tijdens de retour te voorkomen. Stuur ons altijd een Track & Trace code of een foto van het verzendbewijs alvorens je de producten retourneert. Je draagt zowel de volledige verantwoordelijkheid als de kosten over je retourzending. We schatten dat de kosten rond de € 6,75 liggen.

Wil je een ander product dan een aroma diffuser retourneren?

Dat kan mits de producten nog geseald zijn. Stuur ons hiervoor een paar foto’s van het product via onze WhatsApp service of via de mail naar info@greenselect.nl. Is de seal gebroken? Dan is de aankoop definitief en is retourneren niet meer mogelijk.

QR code WhatsApp service Green Select Aromatherapie
QR code WhatsApp service Green Select

Scan de QR-code om direct met onze WhatsApp service te chatten.

Wil je je product toch liever ruilen voor een ander product?

Dat kan. Je kunt je ongebruikte product retourneren (zie ‘Retourneren & Ruilen’). Vervolgens kun je wachten tot we je aankoopbedrag hebben teruggestort om vervolgens het gewenste product te bestellen.

Je kunt ook direct je gewenste product bestellen. Je ontvangt van ons een bevestiging zodra we de geretourneerde producten hebben ontvangen. Vervolgens controleren we de producten. Wanneer alles in orde is storten we het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen op je rekening. Zorg voor een snelle afhandeling door het retourformulier correct en volledig in te vullen. De artikelen dienen compleet en correct ingepakt te worden in de originele verpakking. Zorg ervoor dat de producten voldoende worden ingepakt om schade tijdens de retour te voorkomen. Stuur ons altijd een Track & Trace code of een foto van een verzendbewijs alvorens je de producten retourneert. Je draagt zowel de verantwoordelijkheid als de kosten over je retourzending. We schatten dat de kosten rond de € 6,75 liggen.

Garantie

Op alle Aroma diffusers van Green Select zit één jaar garantie. Op onze overige producten zit geen garantie. Wil je deze toch retourneren lees dan eerst "Retourneren & Ruilen".

Garantievoorwaarden

De garantie geldt alleen wanneer de aroma diffuser juist gebruikt is. Dat wil zeggen op de manier zoals beschreven staat in de handleiding. Waterschade, valschade, schade door slecht onderhoud of verkeerde etherische olie wordt niet vergoed. Dit heeft namelijk altijd te maken met verkeerd gebruik.

Gratis verzending

Voor alle bestellingen boven de 30 euro

Duurzaam & Dierproefvrij

Met een hart voor de natuur

Ruime bedenktijd

Relax, je hebt bij ons 60 dagen bedenktijd

Snelle klantenservice

Maak gebruik van onze Snelle WhatsApp service