Gratis verzending vanaf €30,-, 60 dagen bedenktijd, snelle klantenservice en alle bestelling worden als cadeautje verpakt.

Liquid error (sections/pf-53f8d38a line 5): Could not find asset snippets/pagefly-settings.liquid

Garantie & Klachten

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Lees op deze pagina 

Garantie

Op alle Aroma diffusers van Green Select zit één jaar garantie. Op onze overige producten zit geen garantie. Wil je deze toch retourneren lees dan eerst "Retourneren & Ruilen".

Garantievoorwaarden
De garantie geldt alleen wanneer de aroma diffuser juist gebruikt is. Dat wil zeggen op de manier zoals beschreven staat in de handleiding. 
Waterschade, valschade, schade door slecht onderhoud of verkeerde etherische olie wordt niet vergoed. Dit heeft namelijk altijd te maken met verkeerd gebruik. 

Lees voor extra informatie en instructies onze "Veelgestelde vragen" pagina.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@greenselect.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil.
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Wil je gebruik maken van je garantie of heb je een klacht?
Stuur ons dan even een berichtje. Dan lossen we het samen snel op.
Op deze pagina lees je hoe je het snelst met ons in contact komt.