Gratis verzending vanaf €30,-, 60 dagen bedenktijd, snelle klantenservice en alle bestelling worden als cadeautje verpakt.

TOON ZIJBALK

Aroma diffusers brengen heerlijke geuren in huis

Geplaats door ANNE-MARIEKE DUSSELJEE op

Aroma diffusers brengen heerlijke geuren in huis

Het gebruik van aroma diffusers in huis Aroma diffusers zijn apparaten die etherische oliën verdampt en de geur ervan in de lucht verspreidt. Ze kunnen worden gebruikt om de sfeer in een ruimte te verbeteren, de luchtkwaliteit te verbeteren, stress te verminderen, de slaap te bevorderen en de symptomen van bepaalde gezondheidsproblemen te verminderen. Er zijn verschillende soorten aroma diffusers op de markt, zoals nevel diffusers, nevelkamer diffusers en luchtbevochtigers met aroma diffuserfunctie. Nevel diffusers maken gebruik van warmte  om de etherische oliën te verdampen, terwijl aroma diffusers een nevel van oliën in de lucht verspreiden door middel van een ultrasone...

Hoe maak je een aroma diffuser schoon?

Geplaats door ANNE-MARIEKE DUSSELJEE op

Hoe maak je een aroma diffuser schoon?
Hoe maak je je aroma diffuser het beste schoon. In dit blog lees je de beste en snelste manieren hoe je je aroma diffuser kunt schoonmaken. Bekijk de instructievideo of lees eenvoudig hoe jij het snelst aan de gang kunt.

Wat is Aromatherapie?

Geplaats door ANNEKE DUSSELJEE op

Wat is Aromatherapie?
Aromatherapie richt zich op de invloed van etherische oliën op je gezondheid en je gemoedstoestand.